Una carnisseria

Un dels nous projectes que tenim previst fer aquest hivern és una carnisseria. Una de les que hem vist més recent, és la que hi ha a Celrà  finalista als premis FAD d’en Pau Sarquella Fàbregas.

page

Una altra carnisseria, disseny de Sandra Tarruella, és aquesta situada en el centre de Sant Cugat (Barcelona).

Un local antic, on per ressaltar el veritable protagonista de l’espai ( la carn) s’ha pintat tots els elements arquitectònics preexistents d’un color blanc trencat.

L’obrador s’ha connectat visualment amb la zona de venda mitjançant un tancament de vidre i es connecta amb l’exterior perquè des del carrer el client pugui conèixer en tot moment el procés artesanal de l’elaboració de la carn.

A més, aquesta carnisseria ofereix dues barres de degustació per assaborir els productes mentre esperen la comanda.

Tot el local està il·luminat amb focus  que ressalten tant el producte com les textures de les parets. Sobre els expositors s’han introduït també uns llums fluorescents suspesos, d’estil industrial, que reforcen la il·luminació de la carn d’un color vermell calder igual que la fusteria de la façana.

Via: DiariodesignHIC arquitecturaSandra Tarruella interioristasPau Sarquella Fàbregas
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s