Una quadra diferent

Quan va néixer la Martina li vam comprar una burra. Aquesta foto li vam fer el dia que va arribar a casa.

IMG_1357

Es diu “Plata” i li vam fer una petita barraca al costat de les gallines. Però hi ha barraques i barraques…

Aquesta quadra, dissenyada per l’Arquitecte Nicolas Pinto da Mota, per viure els cavalls, no té res a veure amb la barraca de la “Plata”.

Tant l’elecció dels materials, com la disposició del programa busca establir una certa estabilitat en la forma de cohabitar dels cavalls. El programa contempla dues àrees: un àrea on hi ha els cavalls i una altra de veterinària.

Mesures, grandàries, disposicions i altures combinen els patrons de circulació i desplaçament dels cavalls. A partir d’aquests patrons es van determinar les altures i la llum lliure de l’estructura.

Neutralitat i una certa falta de protagonisme li confereixen a l’edifici la possibilitat de dialogar i establir una sàvia relació amb el lloc.

Via: Tectonica blogEuropaconsorci
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s