Una oficina dissenyada amb material reciclat

A partir de 270 palets es va dissenyar un espai de treball de baix pressupost per una agència de publicitat.

Amb palets apilats creen un ambient informal de treball en un espai estret de 27 metres de profunditat pintat completament blanc, proporcionant una base homogènia per a les estructures de palets.

A més a més de fer taules de treball, taules de reunió i bancs per seure aquest material de baix cost s’utilitza també per construir una escala.

Via: Archdaily
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s