Un hotel respectuós amb el medi ambient

La filosofia de Camper és que el luxe resideix en la senzillesa, la discreció, l’autenticitat, la vida sana i una visió de l’estètica com a cultura, com a font de satisfacció interior. En definitiva, una forma més senzilla, més humana i més respectuosa de relacionar-nos amb el món que ens envolta.

                                   

D’acord amb aquestes creences “Casa Camper” trasllada l’esperit i els valors de Camper al món hoteler i crea un concepte innovador i alhora molt funcional.

Utilitza energia solar per escalfar l’aigua i fomenta l’ús de sistemes de transport nets, com el transport públic, caminar o l’ús de les seves bicicletes.

Les 25 habitacions de l’hotel posseeixen un estil minimalista sense sacrificar per això el confort. Cadascuna d’elles compta amb dos espais ben diferenciats en les seves funcions i separats per un passadís o una porta corredissa: d’un costat, el dormitori amb vista a un jardí vertical de 118 plantes i de l’altre, la sala d’estar amb un televisor, una hamaca (ideal per a les migdiades), un sofà, una taula de treball i una balconada sobre el carrer Elisabets.

El sistema de gestió de l’aigua reflecteix el compromís amb el medi ambient. L’aigua de la dutxa i la banyera es neteja mitjançant un sistema de reciclatge a força de procediments purament biomecànics i es reutilitza en el vàter. Aquest sistema redueix el consum d’aigua un 50% i contribueix a conservar aquest recurs natural tan preuat.

Via: Casa Camper
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s