Una casa entremitgeres a Singapur

En una casa amb molta llum tot i ser entremitgeres com la que vam veure a Suècia.

Es estreta i llarga i per això els arquitectes van decidir crear un espai interior obert a l’aire lliure per il.luminar l’interior de forma natural. Dos tendals de lona motoritzats fan que aquest espai quedi tancat degut a les freqüents pluges de Singapur.

Aquest espai de cuina / menjador és el centre de la casa, dominat per una taula a partir d’una sola peça de fusta de teca.

Les dues plantes ofereixen vistes de vertigen cap avall en el gran espai de la planta baixa.

I el més sorprent d’aquesta casa és que no té res a veure la façana principal amb la façana posterior…

cats

Via: Dwell

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s