Una casa també mig enterrada

La casa es troba en els Alps suïssos i està dissenyada per Bjarne Mastenbroek i Christian Müller. El seu pla consistia a integrar completament la casa al camp, a la natura, com es pot veure en aquesta foto…

Per tant, l’accés a la casa és només possible a través d’un túnel subterrani que travessa la muntanya.

La casa, d’uns 160 m2, està totalment excavada dins la muntanya. Només té una façana de vidre que s’obre a una gran terrassa que permet tenir unes vistes de  prats verds a l’estiu…

 i pendents de neu a l’hivern.

La casa està completament moblada amb dissenys moderns en col·laboració amb un gran nombre de dissenyadors holandesos i empreses de disseny holandès.

Una casa molt diferent a les altres que es pot llogar a Villa vals.

Via: Iwan.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s