Un cub de formigó vist

Aquesta casa de l’arquitecte Arnau Verges situada a Sant Feliu de Pallerols és una cub de formigó vist amb quatre mossegades en quatre cantonades oposades del cub.

Els materials escollits en la construcció de l’habitatge són, principalment, el formigó i la fusta. El primer resol l’estructura i les façanes, alhora que construeix el cub imperfecte. Els llistons de fusta verticals permeten uniformitzar els paraments que apareixen mossegats.

A la planta baixa hi trobem l’entrada, la sala-menjador, la cuina, un bany i un magatzem amb accés directe des del porxo d’entrada i des de la cuina.

A la planta primera és la de les habitacions, dues de les quals són tancades mentre que la tercera és oberta i adaptable a diferents usos. També hi trobem dos banys complets, un rentador i dues terrasses a les cantonades oposades sud-est i nord-oest.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s