Una casa a Luxemburg

Aquesta casa unifamiliar va ser construïda per substituir una antiga granja en un poble a prop de Luxemburg.

Els arquitectes STEINMETZDEMEYER van treballar seguint el volum original i conservant la bodega del soterrani on es van trobar restes romanes.

La planta baixa és un espai molt obert que va des del carrer fins el jardí i on hi ha la sala, la cuina, el rentador i un petit bany.

En el primer pis hi ha les habitacions dels nens i una habitació d’invitats. I a la planta sota coberta hi ha l’habitació principal.

La façana posterior de la casa és més oberta que la façana principal sobretot la planta baixa i la sota coberta. Està tota ella revestida de fusta de cedre i fa que tingui una aparença de granja funcional i que la façana tingui una importància inusual.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s